نصب بازی بر روی کنسولهای PS4 به صورت کپی خور یکی از روشهای بسیار ارزان و حتی رایگان(اگر کمی فنی باشید و اینترنت خوبی داشته باشید) نصب بازی است که مدتی است رایج شده است.
اگر بخواهیم به زبان ساده این روش را توضیح دهیم باید گفت در این روش روی کنسول شما هیچ اکانتی زده نمیشود و دیتای بازیها مستقیما داخل هارد کنسول کپی میشود و در نهایت با استفاده از یک باگ نرم افزاری که در آپدیت های ۹ و قبل از آن در کنسول پلی استیشن وجود دارد، کاری میکنیم که دستگاه بدون توجه به لایسنس بازیها آنها را اجرا کند!
البته توسعه دهندگان این روش همواره به دنبال باگها و روشهای جدید هستند تا در آپدیتهای بالاتر از ۹ هم بتوان این عمل را انجام داد.
- دسترسی به اکثر بازی های جدید و قدیمی
- قابلیت نصب بازی به صورت تکی و اضافه کردن بازی در آینده بدون نگرانی از پاک شدن بازیهای قبلی
- ایمن بودن نرم افزاری به این معنا که احتمال بن شدن کنسول ۰ درصد است
- قابلیت نصب نرم افزارهای اضافی مانند مدیاپلیر و فایل منیجر و…
- قابلیت اجرای چیت و ترینر برای بازیهای PS4
- زمان نصب بسیار سریع، برای مثال نصب ۱۰ بازی به این صورت کمتر از ۴ ساعت زمان میبرد(اگر دیتای بازی موجود باشد.)
- قیمت فوق العاده ارزان بازیها
اما آیا این ارزانی و سرعت بالای نصب و… بی دلیل است؟
قطعا خیر. نصب بازی به این روش معایبی هم دارد که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم :
- عدم توانایی در اتصال به اینترنت
- فقط برای آپدیت ۹ به پایین در دسترس میباشد
- نیازمند اجرای تنظیمات خاص در هر بار روشن کردن کنسول برای اجرای بازیها
- اگر سلامت هارد شما کم باشد، این روش ممکن است هارد شما را خرابتر کند
- احتمال خاموش شدن یا هنگ کردن کنسول در هنگام اجرای تنظیمات( حدودا از هر ۱۰ بار ۲ بار اتفاق می افتد) یا در هنگام اجرای بازیها(بسیار کم پیش می آید، شاید از هر ۱۰۰ بار ۱ بار)
همانطور که در بخش معایب گفتیم این روش ممکن است بعضی مواقع باعث خاموش شدن ناگهانی کنسول شما بشود که این موضو ع برای دیتای بازیها و سخت افزار کنسول مخصوصا هارد کنسول بسیار ضرر دارد. در صورت خاموشی در اکثر مواقع کنسول بدون مشکل خاصی روشن میشود و مشکلی پیش نمی آید اما با احتمال بسیار پایینی ممکن است “system software” کنسول پاک یا خراب بشود(ایراد نرم افزاری) که در این صورت تمام اطلاعات شما از بین میرود و باید از اول فرآیند نصب system software و بازیها را انجام دهید. همچنین ایراد نادر دیگری که ممکن است به وجود آید خراب شد هارد کنسول است که در این حالت شما مجبور به تعویض هارد هستید چون هارد جز قطعات غیر قابل تعمیر میباشد.
پس دیدید که نصب بازی به صورت کپی خور کاملا بدون ریسک نیست و ممکن است عواقبی هم داشته باشد اما با این وجود به دلیل ریسک پایین و قیمت بسیار ارزان، اکثر افرادی که قصد تجربه آفلاین بازیها را دارند از این روش استفاده میکنند.
سوالات رایج
۱- آیا نصب بازی کپی خور باعث خرابی دستگاه میشود؟
با احتمال بسیار پایین این احتمال وجود دارد.
۲- اگر شما میگویید احتمال خرابی دارد چرا فروشنده X و Y با تضمین عدم خرابی اقدام به نصب بازی میکنند؟
یا به دلیل کم تجربگی این حرف را میزنند یا با توجه به احتمال پایین خرابی هارد منظورشان فقط ضمانت نرم افزاری و نصب مجدد بازیهاست که جذب مشتری کنند و مطمئن باشید در آینده هم در مورد مشکل خرابی هارد هیچ مسئولیتی قبول نمیکنند(واقعا هم مسئولیتی متوجه فروشنده نیست).
۳- میلان سرویس نصب بازی کپی خور را توصیه میکند؟
در زمان نوشتن این مطلب قیمت یک بازی در روز بعد از عرضه حدود ۲ میلیون تومان است قیمت کنسول PS4 کار کرده حدود ۸-۱۰میلیون، قیمت هارد ۱ ترابایت(قابلیت نصب بیشتر از ۱۰ بازی) کمتر از ۱٫۵ میلیون تومان! حتی در صورت خرابی هارد در نهایت نصب بازی به این روش باز هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه میباشد.
۳- آیا این روش مناسب تمام افراد است؟
خیر. این روش زیاد مناسب کودکان کوچک و افراد بی حواس نیست! چون بی دقت هستند و با اشتباه انجام دادن چندباره تنظیمات باعث خرابی هارد و دستگاه میشوند.
۴- میلان سرویس به صورت کپی خور نصب بازی انجام میدهد؟
بله. البته نصب بازی به این روش فقط مشمول ضمانت نرم افزاری میباشد.
اشتراک ها: انواع روشهای نصب بازی برای PS4 و PS5 – میلان سرویس
ممنون از مقاله خوبتون